Vector Fitness futópadok

Vector Fitness futópadok – Az innováció éllovasai


Megérkeztek a Vector Fitness fitnesztermi gépei, melyek az innováció és stílus jegyében születtek, a felhasználói igényeknek maximálisan eleget téve. A Vector gépeit konditermi használatra fejlesztették ki, de tökéletes otthoni használatra is kiváló ár - érték arányának köszönhetően. A gépek masszívak, erősek, remekül bírják a megterhelést, akár órákon keresztül is, csúcsszolgáltatásokat nyújtva felhasználójának.

 

Futópadok minden korosztálynak 

A Vector Fitness professzionális futópadjait kifejezetten konditermi használatra tervezték és gyártották.

Jelenleg 4 különböző változatban érhető el: 

VECTOR FITNESS 675 FUTÓPAD

VECTOR FITNESS 785 FUTÓPAD

VECTOR FITNESS 790 FUTÓPAD.

A Vector Fitness 785 professzionális futópad erős, masszív 180 kg terhelhetőségű vázszerkezettel és motorral rendelkezik, így remekül bírja a terhelést, akár több órán keresztül is.Kiváló ár - érték aránya miatt akár otthoni használatra is ideális választás lehet. A 6000 km-ig karbantartást sem igénylő kialakítás, valamint a raktárról azonnal elérhető alkatrészutánpótlás is a folyamatos használatot segíti elő. 

Míg a Vector Fitness 790 professzionális futópad A Vector Fitness professzionális futópadot kifejezetten konditermi használatra tervezték és gyártották. Erős, masszív 190 kg terhelhetőségű vázszerkezettel és motorral rendelkező futógép, így remekül bírja a terhelést, akár több órán keresztül is. Kiváló ár - érték aránya miatt akár otthoni használatra is ideális választás lehet. Raktárról azonnal elérhető alkatrészutánpótlás is a folyamatos használatot segíti elő.

VECTOR FITNESS FUTÓPADOK TELJES KÍNÁLATA >>>