Bowflex futópadok

Bowflex futópadok - Profizmus a futópadok világában

Ha kimagasló minőséget, fejlett technológiával rendelkező prémium futópadot szeretne otthonába, akkor a Bowflex bármely típusára érdemes lesz beruháznia. Amellett, hogy magas minőségű alkatrészek alkotják a termékeket, a Bowflex futópadok élen járnak az innovációban és a különleges megoldásokban. A Bowflex futópadok olyan otthoni edzést biztosítanak, amivel élmény lesz az edzés mindenki számára.  A Bowflex termékek köztük a futópadok Bluetooth-on keresztül telefonos és tabletes applikációval kompatibilisek, mint például a Bowflex Results.

A Bowflex futópadok története

A Bowflex a fitnesz edzőgépek sorozatának márkaneve. Az első Bowflex terméket, a Bowflex 2000X otthoni edzőgépet 1986-ban hozták létre. A Bowflex termékek ma már a kardiógépektől az állítható súlyzókig és az otthoni edzőtermekig terjednek. Fő céljuk mindíg is az volt, hogy a kiemelkedő, amerikai csúcsminőség jellemezze az általuk gyártott gépeket. Ez a hozzáállás mind a mai napig jellemző a Bowflex fitnesz gépek tervezőire és a futópadok felhasználói meg is ragadják  ennek  minden előnyét.

Bowflex futópad - hatékony edzés mindenki számára

A Bowflex futópadok tervezői mindíg figyelnek arra, hogy az edzés ne csak egyes rétegek kiváltsága legyen, hanem korosztálytól, felkészültségi szinttől és az anyagi lehetőségektől függetlenül mindenki változtathasson az életmódján és megvalósíthassa céljait. A csúcskategóriás Bowflex futópadok között mindenki számára megtalálhatók a megfelelő típusok, amelyek könnyű kezelhetőségükkel, átlátható programkínálatukkal és ergonomikus kialakításukkal hosszútávon is fenntartják a mozgás iránti lelkesedést. Ugyanakkor vannak olyan Bowflex futópadok is, amelyek akár a profi sportolókat is hosszú távon kihívások elé tudják állítani, többek között masszív felépítésüknek, terhelhetőségüknek és sokrétű programkínálatuknak köszönhetően.

Bowflex futópadok - profi minőség minden esetben

A Bowflex futópadok profi minősége nem korlátozódik egyetlen területre, hanem valamennyi funkció és szempont esetében megjelenik. A futópadok mérnökei az alábbi területekre fordítják a legnagyobb figyelmet: a masszív felépítés és a tökéletes kivitelezés a hatékony, biztonság figyelembevételével. Az új, innovatív szoftverek  hatékony edzésről gondoskodnak; az ergonomikus kialakítás pedig komfortossá és természetessé teszi a mozgást. A Bowflex futópadok a csúcsminőséget testesítik meg, így aki közülük választ, az a saját egészségébe  fektet be. Ez a befektetés azonban gyorsan megtérül: a futópados edzés hamar látványos eredményekhez vezet. Néhány hét alatt javul az általános erőnlét, a hangulat, beindulhat a fogyás, formálódnak az izmok, és erősödik az immunrendszer. A Bowflex futópadok minősége és a beépített programlehetőségek sokasága pedig mindíg gondoskodik arról, hogy a sportolás élvezetes legyen.

 

Ismerkedjen meg a következő Bowflex futópad modellel:

Bowflex 18 futópad - Remek választás

A Bowflex 18 futópad minden szempontból a robusztus, innovatív felépítéstől kezdve az izgalmas edzésformákig kényelmes edzést biztosít a felhasználó számára. Erőteljes  teljesítménnyel rendelkező motor, amely 20 km/h sebességet kínál, miközben a 0 – 15%-os dőlésszög között érték biztosítja az extra intenzitást.

A tartós, 51 x 152 cm, 3 rétegű 2,5 mm-es vastagságú, futófelületen kényelmesen edzhet minden esetben.  A futópad Comfort Tech ™ ízületkímélő rendszerrel rendelkezik, ami csökkenti a rezgést, és kényelmesebbé teszi az edzést. A 18 cm átmérőjű színes HD érintőképernyős konzol különleges megjelenítést nyújt, hogy motivált maradjon az egész edzés folyamán. A kijelző képes WIFI kapcsolatot létesíteni otthonában, így könnyedén elérhető válik szórakoztató tartalom vagy edzés menetéhez kapcsolódó applikáció. Az innovatív kalóriaégetési sebesség nemcsak az összes elégetett kalóriát jeleníti meg, hanem azt is, hogy mennyi kalóriát éget el a felhasználó percenként, amely nagyszerű motiváció arra, hogy nehezebbé tegyük az edzést, ezáltal elérjük vagy meghaladjuk az előző percben nyújtott teljesítményt. Kiválaszthatja a 10 beépített edzés programot is, vagy használhatja a Bluetooth-kapcsolatot segítségével a JRNY™ vagy Zwift alkalmazással.A SoftDrop ™ összecsukási rendszerrel könnyen m

ozgatható a futópad illetve ezáltal egyszerűbben elhelyezhető a tárolási helységben.A lenyűgöző Bowflex 18 kéz- és Bluetooth pulzusmérési lehetőséggel ellátott, a futópadhoz jár Bluetooth karpánt, beépített 3-fokozatú ventilátor, USB töltőport, hangszórók és szállítógörgők.

Tudjon meg még többet a Bowflex 18 futópadról! >>>

 

Bowflex 56 futópad - Ha egy igazán profi futópadot akar!

A Bowflex 56 futópad minden szempontból a robusztus, innovatív felépítéstől kezdve az izgalmas edzésekig  kényelmes futást biztosít a felhasználó számára. Erőteljes, 4.0 CHP teljesítménnyel  motorral szerelt, amely 20 km/h sebességet kínál, miközben a -5 – 20%-os dőlésszög közötti érték biztosítja az extra intenzitást.

A tartós, 56 x 152 cm, 3 rétegű 2,5 mm-es vastagságú, futófelületnek köszönhetően  mindíg kényelmesen edzhet. A futópad Comfort Tech ™ ízületkímélő rendszerrel rendelkezik, ami csökkenti a rezgéseket, és kényelmesebbé teszi az futást. Az 56 cm átmérőjű színes, HD felbontású  érintőképernyős konzol különleges megjelenítést nyújt, hogy motivált maradjon az egész edzés során. A kijelző képes WIFI kapcsolatot létesíteni otthonában, így könnyedén elérhető válik több  szórakoztató tartalom vagy az edzések menetéhez kapcsolódó applikáció. Az innovatív kalóriaégetési sebesség nemcsak az összes elégetett kalóriát jeleníti meg, hanem azt is, hogy mennyi kalóriát éget el a felhasználó percenként, amely nagyszerű motiváció arra, hogy nehezebbé tegyük az edzés intenzitását. Kiválaszthatja a 16 beépített edzés programot is, vagy használhatja a Bluetooth-kapcsolatot segítségével a JRNY™ vagy Zwift alkalmazásokat. A SoftDrop ™ összecsukási rendszerrel könnyen mozgatható a futópad illetve ezáltal egyszerűbben elhelyezhető a tárolási helységben.A lenyűgöző Bowflex 56 kéz- és Bluetooth pulzusmérési lehetőséggel ellátott, a futópadhoz jár Bluetooth karpánt, beépített 3-fokozatú ventilátor, USB töltőport, hangszórók és szállítógörgők.

Tudjon meg még többet a Bowflex 56 futópadról! >>>

 

A Bowflex futópadok teljes kínálatát itt tudja megtekinteni! >>>