Online Segítség Futópad választáshoz

Tanácsadás a megfelelő futópad kiválasztásához

Díjmentes "online segítség" szolgáltatásunk abban segít, hogy a futópadok bőséges kínálatából kiválaszthassa, melyik futópad modellek felelnének meg leginkább az Ön (és családja, vagy egy adott közösség) elképzeléseinek és edzéscéljainak. Ez azért fontos, mert a futópadok hosszú éveken át szolgálnak bennünket, és akár egy, a nem megfelelő választásból eredő apró kellemetlenség is bosszantóvá válhat, ha hosszú időn át, nap, mint nap találkozunk vele. A különböző edzéscéloknak is más-más típusok felelnek meg, például egészen más modellre van szüksége annak, aki 50 kg és rehabilitáció céljából szeretne futópadot vásárolni, mint annak, aki 80 kg és élsportoló.

Futópad választásHa szeretné tudni, hogy melyik futópadok lennének az ideálisak Önnek, egyszerűen csak töltse ki az alábbi űrlapot! Nem szükséges az összes kérdésre válaszolnia, akkor is elküldjük szakértőink javaslatát, ha nincs teljesen kitöltve az adatlap. Viszont értelemszerűen minél több információ áll a rendelkezésünkre, annál pontosabban tudjuk meghatározni, melyik futópad típusok közül érdemes választania.

Miután elküldte nekünk az adatlapot, szakértő csapatunk megvizsgálja, melyek lehetnek az Ön igényeinek leginkább megfelelő futópadok. Ezután emailben küldjük el Önnek a javaslatunkat, díjmentesen, az adatlap kitöltésétől számított két munkanapon belül. Kérjük, hogy az adatlapon valós, és működő e-mail címet adjon meg, hogy megkaphassa szakértőink javaslatát. Természetesen, ha azt szeretné, szívesen tájékoztatjuk telefonon keresztül is, ez esetben kérjük, az adatlap kitöltésekor adja meg telefonos elérhetőségét!

 

kg
cm

A kiértékelést e-mailben fogjuk küldeni, ezért kérjük, hogy egy valós és működő e-mail címet adjon meg.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.