Kettler futópadok

KETTLER futópadok – Csúcsminőség a futópadok világában

A Kettler márkanév sokat elárul azoknak, akik valamennyire is járatosak a fitnesz világában: rögtön a minőség, a megbízhatóság és a stílus jut eszükbe, ha meghallják ezt a nevet. A különleges minőség pedig a futópadokra is érvényes, így aki igazán komolyan szeretné venni az edzést, annak mindenképpen érdemes megismerkednie a Kettler futópad kínálatával is.

A Kettler futópadok története

A Kettler márkát 1949-ben alapította meg Heinz Kettler, akinek fő célja az volt, hogy a kiemelkedő, német csúcsminőség jellemezze az általuk gyártott gépeket. Ez a hozzáállás mind a mai napig jellemző a Kettler fitnesz gépek tervezőire, és a futópadok felhasználói élvezik is ennek előnyeit. A Kettler márka mára már Európában és a világ legtöbb országában ismertté vált, összesen több mint 1500 alkalmazottat foglalkoztatnak. A minőség mellett a Kettler futópadokra jellemző a kényelem, a könnyű használhatóság és a vonzó megjelenés is, így nem csoda, hogy évről évre nő az elégedett felhasználók száma.

Kettler futópadok – hatékony edzés mindenkinek

A Kettler futópadok tervezői odafigyelnek arra, hogy az edzés ne csak egyes rétegek kiváltsága legyen, hanem korosztálytól, edzettségi állapottól, és az anyagi lehetőségektől függetlenül mindenki változtathasson az életmódján, és megvalósíthassa céljait. A csúcskategóriás Kettler futópadok között megtalálhatók a kezdők számára kifejlesztett típusok, amelyek könnyű kezelhetőségükkel, átlátható programkínálatukkal és ergonomikus kialakításukkal hosszútávon is fenntartják a mozgás iránti lelkesedést. Ugyanakkor vannak olyan Kettler futópadok is, amelyek akár a vérprofi sportolókat is hosszú távon kihívások elé tudják állítani, többek között masszív kialakításuknak, terhelhetőségüknek és sokrétű programkínálatuknak köszönhetően.

Kettler futópadok - a csúcsminőség titkai

A Kettler futópadok kiváló minősége nem korlátozódik egyetlen területre, hanem valamennyi funkció és szempont esetében megjelenik. A futópadok tervezői az alábbi területekre fordítják a legnagyobb figyelmet: a masszív felépítés és a tökéletes kivitelezés a hatékony, biztonságos működést adja; az új, innovatív szoftverek a hatékony futópados edzésről gondoskodnak; az ergonomikus kialakítás pedig komfortossá és természetessé teszi a mozgást.

A Kettler futópadok a csúcsminőséget testesítik meg, így aki közülük választ, az az egészségébe hosszú távra fektet be. Ez a befektetés azonban gyorsan megtérül: a futópados edzés hamar látványos eredményekhez vezet. Néhány hét alatt javul az általános erőnlét, a hangulat, beindulhat a fogyás, formásodnak az izmok, és erősödik az immunrendszer. A Kettler futópadok minősége és a beépített programlehetőségek sokasága pedig gondoskodik róla, hogy a sportolás ne csak egy röpke fellángolás legyen.

A Kettler futópadok teljes kínálatát itt tudja megtekinteni! >>>

 

Ismerkedjen meg a következő Kettler futópad modellel: 

 

Kettler Sprinter 2.0 futópad – Erős kezdés

A Kettler Sprinter 2.0 a Kettler márkájú futópadok legújabb, 2021-ben kiadott generációjának az egyik modellje. A frissített arculathoz az elv elvárható magas Kettler minőség párosul, így legyen szó akár gyaloglásról, vagy kocogásról, a Kettler Sprinter 2.0 ideális edzőtársa lehet az otthonában minden esetben, akár kezdő, akár haladó, vagy akár professzionális felhasználói igényeket ia maximálisan kielégítve.

Tudjon meg még többet Kettler Sprinter 2.0 futópadról! >>>

 

 

Kettler Alpha Run 400 futópad – Mozgásban az egészégért

A frissített arculathoz az elvárható magas Kettler minőség párosul, így legyen szó akár gyaloglásról, vagy kocogásról, a Kettler Alpha Run 400 ideális edzőtársa lehet az otthonában minden esetben, akár kezdő, akár haladó, vagy akár professzionális felhasználói igényeket is maximálisan kielégítve. A 190 x 110 mm-es LCD kijelző személyes felhasználói felületet hoz létre.  Az edzés 140 x 50 cm-es  komfortos és izületkímélő futófelületen történik. A sebesség és a dőlésszöget  a kapaszkodókon található gyors gombok segítségével is beállíthatja. A KETTMaps alkalmazással a futópad okostelefonnal és táblagéppel is összekapcsolható Bluetooth-on keresztül.


Tudjon meg még többet Kettler Alpha Run 400 futópadról! >>>