Robust futópadok

Robust futópadok – maximális megbízhatóság hosszú éveken át

A Robust futópadoknak már a neve is sokat elárul: ezekből a fitneszgépekből aztán nem spórolták ki az anyagot: egyedülállóan masszív felépítésükkel, maximális terhelhetőségükkel és megbízhatóságukkal sok fitneszrajongó szívét meghódították. A Robust futópadokat különleges minőségű anyagokból, kiemelkedő összeszerelési technikákkal gyártják, ezzel is hozzájárulnak a gépek erejéhez és megbízhatóságához.

Futópadok igényes formába öltve

Ráadásul mindemellé társul a Robust futópadok elérhető ára, és még a megjelenés profi megtervezésére is maradt energiája a mérnököknek. Ráadásul az eltérő ízlésű felhasználók is megtalálják a számításukat: egyes Robust futópadok sportos, modern megjelenésükkel és fiatalos színösszeállításukkal tarolnak, míg mások klasszikus vonalvezetésükkel lopják be magukat a sportrajongók szívébe.

Robust futópadok a sportrajongók igényei alapján

A futópadok gyártásánál a közel egy évtizedes tapasztalatait is felhasználja a Robust, de nem elégszik meg ennyivel: a folyamatos termékfejlesztéskor a felhasználók ötleteit, véleményét is figyelembe veszik a mérnökök. A rendszeresen végzett piackutatás során fény derül arra, hogyan lehetnek a Robust futópadok mindig egyre jobbak, és hogyan valósíthatják meg a maximális ergonómiát és az edzés tökéletes kényelmét.

Robust futópadok – ergonómia magas fokon

A Robust szeret hosszútávra tervezni, és tudják, hogy a felhasználók csakis akkor használnak hosszú éveken át egy fitnesz gépet, ha a rajta végzett edzés minden kényelmetlenségtől mentes. Éppen ezért a futópadok kifejlesztésénél fokozott figyelmet szenteltek az ergonomikus kialakításnak, így az edzés kényelmes, biztonságos, és egyedülállóan hatékony lesz.

Ismerje meg a Robust futópad típusokat!

Robust Texas futópad – Ideális futópad kezdőknek

A Robust Texas futópad nagy LCD kijelzőjén egyszerűen nyomon követhetőek az edzéshez kapcsolódó paraméterek változásai. 

A futópad gyárilag betáplált programjai lehetőséget kínálnak a különböző intenzitású edzésmunka elvégzésére is. A helytakarékosságról a felcsukható futófelület, a kényelemről és a biztonságról pedig az ütés és rázkódáselnyelő futófelület gondoskodik. Dőlésszöge manuálisan, 3 fokozatban, gyorsan és egyszerűen állítható.

 
 
 

Robust Premium X5 futópad - Megfizethető minőség

A Robust Premium X5 a Robust márka felsőkategóriás futópadjainak újdonsága és egyben méltó képviselője. A  komfortos izületkímélő futófelület, az erős motor, valamint a széles tartományban állítható sebesség és dőlésszög értékek még haladó futók számára is kihívást jelentenek.

A rengeteg programot tartalmazó, könnyen áttekinthető kijelző számos extrát is tartalmaz: beépitett ventillátort, MP3 lejátszására alkalmas hangszórókat, valamint pulzusjeladó öv vételi lehetőségét.

Ismerje meg alaposabban a Robust Premium X5 futópadot! >>>

 
 

Robust Premium GT70 futópad - Professzionalitás az otthonában

Robust Premium GT70 futópad

A Robust Premium GT70 futópad a Robust Premium sorozatának csúcsmodellje, mely ergonomikus formatervezésének köszönhetően, nem csak igazán stílusos, hanem valóban masszív és tartós futópad.

Erős és megbízható 3,5 lóerős motorjának, 20 %-ig állítható dőlésszög szabályzó rendszerének, még a profikat is próbára tevő 22 km/h végsebességének és felhasználóbarát komputerének köszönhetően bármilyen környezetben megbízható működést biztosít.

A Robust Premium GT70 futópad kifejezetten nagy, 145 x 54,5 cm-es, ízületkímélő rendszerrel ellátott futófelülete komfortossá, szenzoros kézi pulzusmérés és a pulzus jeladó öv vételi lehetősége biztonságossá, a nagy, 25 cm átmérőjű LED kijelzője pedig folyamatosan nyomon követhetővé teszi az edzésmunkát. A Robust Premium GT70 futópad a professzionális felhasználású futópadok erényeit csillogtatja elérhető áron.