Tunturi futópad

Tunturi futópadok – minőség és innováció

tunturi

A Tunturi futópadok mindegyike garancia a kiváló minőségre és a megbízható működésre. Az 1922-ben alapított skandináv cég húzóereje mindig is az innovatív megoldásokban rejlett, és a ma kapható futópadjaik is ennek köszönhetően hozzák el az igényes edzés lehetőségét az Ön otthonába.

Tunturi futópadok a szívért, szívből

Szívünk testünk motorja, egy életen keresztül, megállás nélkül pumpálja a vért szerveinkbe. Működése erősen befolyásolja a teljesítményünket, egészségi állapotunkat és nem utolsó sorban közérzetünket. A futópad rendszeres használata jótékony hatással van szívünk működésére. A Tunturi futópadok lehetővé teszik a pulzuskontrollált edzést, hogy az egészségi állapotának megfelelő mértékben terhelhesse a szervezetét, és mert ez a leghatékonyabb módja szíve kondicionálásának. A Tunturi futópadokat szívvel-lélekkel alkották meg, ami mellé több évtizedes tapasztalat társul, és ez vezetett el oda, hogy a Tunturi márka ma a csúcsminőséget képviseli a fitnesz gépek és a futópadok piacán.

Futópadok szemet gyönyörködető kivitelben

A Tunturi futópadok a gondos formatervezésnek köszönhetően megjelenésükkel is hódítanak, még a legmodernebb otthonok díszévé is válhatnak. Már messziről is látszik, hogy ezek a futópadok a csúcsminőséget és a modern, letisztult dizájnt képviselik; és ez az érzésünk akkor is megmarad, ha közelről szemléljük, vagy éppen használjuk a Tunturi futópadokat. Minden egyes apró részlet a felhasználó kényelmét szolgálja, és szemet gyönyörködtető látvány egyben, a csúcsminőségű skandináv dizájn és az optimális ergonómia jól megfér egymás mellett.

Tunturi futópadok – minden, amire a technológia képes

Nem véletlen, hogy a Tunturi futópadokat ma már a világ több mint 40 országában ismerik, és használják nap mint nap a lelkes sportolni vágyók. Az innovatív termékek és a friss ötletek mindig is jelen voltak a cég életében, főleg ennek köszönhető az, hogy a Tunturi a nemzetközi fitnesz ipar élén jár. Példaképp két népszerű technológiai újítás, ami arról gondoskodik, hogy a Tunturi futópadok felhasználóinak igazán élmény legyen az edzés:

T-Flex rendszer: A Tunturi T-Flex rendszerének célja, hogy megkímélje az ízületeket a túlzott terheléstől. A fizioterapeuták által is ajánlott rendszerrel felszerelt futópadokon egy egyedi és kényelmes futófelület csökkenti az ízületekre rótt terhet. Ha úgy érzi, gyengék az ízületei, vagy a biztonság és a kényelem elsődleges szempont Önnek, akkor mindenképp válasszon T-Flex rendszerrel ellátott Tunturi futópadot!

Heart Rate Control – Pulzus kontrolált programok: A Tunturi, mint azt szlogenjében is büszkén hirdeti : szívből készíti a termékeit és ügyel arra, hogy a használat során az Ön szívére is vigyázzon. Ezért minden futópadja képes az öves pulzusmérő jelének vételére, hogy futás közben kényelmesen, kapaszkodás nélkül lehessen, gyakorlatilag EKG pontossággal mérni a pulzust az edzés közben. Mindezen felül lehetőség van arra is, hogy a mért pulzus alapján a készülék leszabályozza a nehézségi szintet (dőlésszöget, sebességet vagy mindkettőt), úgy, hogy a pulzus mindig az előre megadott szinten maradjon. Ezt pulzus kontrolált edzésnek nevezik.

Egy kis ízelítő, hogy mi mindenre képesek a különböző Tunturi futópad típusok:  

Tunturi Pure 1.1 futópad

A Tunturi Pure futópadok alapmodellje, amely kezdőknek és haladóknak is sok éven át társa lehet az edzésben. A beépített 10 program, a 2 saját szerkesztésű és az 5 gyárilag szerkesztett, de módosítható program összesen több száz edzésprogram lehetőséget kínál, így ez a futópad típus ideális azoknak, akik igénylik és sok éven keresztül szeretnék fenntartani a változatosságot. A Tunturi Pure 1.1 futópad megbízható minőségére garanciát is vállal a cég, így biztosan hosszú időn keresztül társa lesz az edzésben. A futópad speciális futófelülete pedig arról gondoskodik, hogy a rendszeres és intenzív edzések se tegyenek kárt az ízületekben. A Tunturi Pure 1.1 emellett állítható dőlésszöggel, egyszerű és pontos pulzusmérési lehetőséggel is kedveskedik a sportkedvelőknek.

Tudjon meg még többen a Tunturi Pure 1.1 futópadjáról >>>

 

Tunturi Classic 3.1 futópad

A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, egyszerű kezelhetőség, tökéletes ergonómia és a csúcsmodellek esetén futurisztikus, teljes érintőképernyős multimédia rendszer jellemzi. A Tunturi Pure sorozata nem más, mint egy ajándék a vásárlóknak a márka fennállásának 90-ik évfordulójára. A Tunturi Pure futópadok egyedi formatervezéssel magasra helyezik a mércét a versenytársak számára. A futópadok terén szerzett több mint 30 éves tapasztalat, a folyamatos mérnöki fejlesztések eredményeképpen született meg a jövőt idéző Pure futópadok szériája.

Tudjon meg még többen a Tunturi Classic 3.1 futópadjáról! >>>

 

Tunturi Pure 4.1 futópad

A Tunturi Pure futópadok egyedi formatervezéssel, szinte végtelen lehetőségeket kínáló hipermodern kezelőfelületekkel és félprofesszionális felhasználásra alkalmasan magasra helyezik a mércét a versenytársak számára. A futópadok terén szerzett több mint 30 éves tapasztalat, a folyamatos mérnöki fejlesztések eredményeképpen született meg a jövőt idéző Pure futópadok szériája. Legyen szó a Tunturi Pure 4 Pure 6 vagy akár a Pure 10 futópadról, a használatuk közben tapasztalt élmény gyökeresen meg fogja változtatni az otthoni fitneszgépekről alkotott eddigi véleményét.

Tudjon meg még többen a Tunturi Pure 4.1 futópadjáról! >>>

 

Tunturi Performance T50 futópad

A Tunturi Performance T50 futópad a Tunturi új 2017-es fejlesztésű futópadjainak jeles képviselője. A 12%-ig elektromosan dönthető 50 x 149 cm-es ízületkímélő futófelülethez és 18 km/h-ás csúcssebességhez egy 3.5 LE állandó teljesítményű motor adja a megbízható erőt, így a futópad akár intenzív használat esetén és nagy felhasználói súly alatt is egyenletesen működik. A pulzuskontrollált üzemmóddal, valamint 23 programmal rendelkező, tablet tartóval és USB töltővel is ellátott, színes LCD kijelzős komputer már Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így akár Androidos applikációval (Fit Plus) is összekapcsolható. Mindezen felül a felhasználónak lehetősége van saját programot is készíteni és elmenteni a Tunturi T50 futópad komputerébe, melyet bármikor módosíthat is az aktuális fittségi állapotától függően. 

Tudjon meg még többen a Tunturi Performance T50 futópadjáról! >>>

 

Tunturi Platinum futópad

A Platinum by Tunturi futópad a Tunturi mérnökeinek egy újabb remekbe szabott terméke, amelynek tervezése során minden tudásukat és eddigi tapasztalatukat felhasználták. Így született meg az első Tunturi futópad, amelyet elsősorban professzionális használatra fejlesztettek ki. A kenést nem igénylő, megfordítható futófelület és a Tunturitól már megszokott speciális felfüggesztések teljes mértékben kímélik a boka és a térd ízületeit, az egyszerű kezelőfelület és a széles programkínálat pedig hosszú távon is szórakoztatóvá és motiválóvá teszik a Platinum by Tunturi futópad a használatát. Próbálja ki és fedezze fel a futópadok teljesen új dimenziója által kínált lehetőségeket. Egyszerűen kezelhető érintőképernyős kijelző és

Tudjon meg még többen a Tunturi Platinum futópadjáról! >>>