Tunturi futópadok

Tunturi futópadok – minőség és innováció

tunturi

A Tunturi futópadok mindegyike garancia a kiváló minőségre és a megbízható működésre. Az 1922-ben alapított skandináv cég húzóereje mindig is az innovatív megoldásokban rejlett, és a ma kapható futópadjaik is ennek köszönhetően hozzák el az igényes edzés lehetőségét az Ön otthonába.

Tunturi futópadok a szívért, szívből

Szívünk testünk motorja, egy életen keresztül, megállás nélkül pumpálja a vért szerveinkbe. Működése erősen befolyásolja a teljesítményünket, egészségi állapotunkat és nem utolsó sorban közérzetünket. A futópad rendszeres használata jótékony hatással van szívünk működésére. A Tunturi futópadok lehetővé teszik a pulzuskontrollált edzést, hogy az egészségi állapotának megfelelő mértékben terhelhesse a szervezetét, és mert ez a leghatékonyabb módja szíve kondicionálásának. A Tunturi futópadokat szívvel-lélekkel alkották meg, ami mellé több évtizedes tapasztalat társul, és ez vezetett el oda, hogy a Tunturi márka ma a csúcsminőséget képviseli a fitnesz gépek és a futópadok piacán.

Futópadok szemet gyönyörködető kivitelben

A Tunturi futópadok a gondos formatervezésnek köszönhetően megjelenésükkel is hódítanak, még a legmodernebb otthonok díszévé is válhatnak. Már messziről is látszik, hogy ezek a futópadok a csúcsminőséget és a modern, letisztult dizájnt képviselik; és ez az érzésünk akkor is megmarad, ha közelről szemléljük, vagy éppen használjuk a Tunturi futópadokat. Minden egyes apró részlet a felhasználó kényelmét szolgálja, és szemet gyönyörködtető látvány egyben, a csúcsminőségű skandináv dizájn és az optimális ergonómia jól megfér egymás mellett.

Tunturi futópadok – minden, amire a technológia képes

Nem véletlen, hogy a Tunturi futópadokat ma már a világ több mint 40 országában ismerik, és használják nap mint nap a lelkes sportolni vágyók. Az innovatív termékek és a friss ötletek mindig is jelen voltak a cég életében, főleg ennek köszönhető az, hogy a Tunturi a nemzetközi fitnesz ipar élén jár. Példaképp két népszerű technológiai újítás, ami arról gondoskodik, hogy a Tunturi futópadok felhasználóinak igazán élmény legyen az edzés:

T-Flex rendszer: A Tunturi T-Flex rendszerének célja, hogy megkímélje az ízületeket a túlzott terheléstől. A fizioterapeuták által is ajánlott rendszerrel felszerelt futópadokon egy egyedi és kényelmes futófelület csökkenti az ízületekre rótt terhet. Ha úgy érzi, gyengék az ízületei, vagy a biztonság és a kényelem elsődleges szempont Önnek, akkor mindenképp válasszon T-Flex rendszerrel ellátott Tunturi futópadot!

Heart Rate Control – Pulzus kontrolált programok: A Tunturi, mint azt szlogenjében is büszkén hirdeti : szívből készíti a termékeit és ügyel arra, hogy a használat során az Ön szívére is vigyázzon. Ezért minden futópadja képes az öves pulzusmérő jelének vételére, hogy futás közben kényelmesen, kapaszkodás nélkül lehessen, gyakorlatilag EKG pontossággal mérni a pulzust az edzés közben. Mindezen felül lehetőség van arra is, hogy a mért pulzus alapján a készülék leszabályozza a nehézségi szintet (dőlésszöget, sebességet vagy mindkettőt), úgy, hogy a pulzus mindig az előre megadott szinten maradjon. Ezt pulzus kontrolált edzésnek nevezik.

Tudjon meg még többet a Tunturi futópadjairól! >>>

Egy kis ízelítő, hogy mi mindenre képesek a különböző Tunturi futópad típusok:  

Tunturi Performance T50 futópad

A Tunturi Performance T50 futópad a Tunturi új 2017-es fejlesztésű futópadjainak jeles képviselője. A 12%-ig elektromosan dönthető 50 x 149 cm-es ízületkímélő futófelülethez és 18 km/h-ás csúcssebességhez egy 3.5 LE állandó teljesítményű motor adja a megbízható erőt, így a futópad akár intenzív használat esetén és nagy felhasználói súly alatt is egyenletesen működik. A pulzuskontrollált üzemmóddal, valamint 23 programmal rendelkező, tablet tartóval és USB töltővel is ellátott, színes LCD kijelzős komputer már Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így akár Androidos applikációval (Fit Plus) is összekapcsolható. Mindezen felül a felhasználónak lehetősége van saját programot is készíteni és elmenteni a Tunturi T50 futópad komputerébe, melyet bármikor módosíthat is az aktuális fittségi állapotától függően. 

Tudjon meg még többen a Tunturi Performance T50 futópadjáról! >>>

 

Tunturi Platinum futópad

A Platinum by Tunturi futópad a Tunturi mérnökeinek egy újabb remekbe szabott terméke, amelynek tervezése során minden tudásukat és eddigi tapasztalatukat felhasználták. Így született meg az első Tunturi futópad, amelyet elsősorban professzionális használatra fejlesztettek ki. A kenést nem igénylő, megfordítható futófelület és a Tunturitól már megszokott speciális felfüggesztések teljes mértékben kímélik a boka és a térd ízületeit, az egyszerű kezelőfelület és a széles programkínálat pedig hosszú távon is szórakoztatóvá és motiválóvá teszik a Platinum by Tunturi futópad a használatát. Próbálja ki és fedezze fel a futópadok teljesen új dimenziója által kínált lehetőségeket. 


Tudjon meg még többen a Tunturi Platinum futópadjáról! >>>