Schwinn futópadok

Schwinn futópad - a fitness piac meghatározó szereplője

A Schwinn márkát Ignaz Scwinn alapította 1895-ben Chicagoban. A márka a kerékpárok gyártásában, fejlesztésében tevékenykedett, ezért ma a márkáról elsődlegesen a kerékpár jut eszünkbe. Napjainkban azonban felveszi a versenyt a többi gyártóval a futópadok piacán is hiszen ha egy Schwinn futópadot választ edzőtársként, biztos lehet benne, hogy egy kiváló termékkel lesz gazdagabb.

Schwinn futópadok - minden amiben a technológia egyesül.

A Schwinn futópad az átgondolt formatervezésnek köszönhetően letisztult megjelenésével hódít. Otthoni felhasználásra készült, viszonylagosan kis helyigénnyel mellyel joggal büszkélkedhet barátainak, ismerőseinek. Kiváló minőséget képvisel a design és a használhatóság mellett. A mindennapi használat mellett kiderül, hogy minden apró részlete a kényelmet és biztonságot szolgálja az edzések során.

Schwinn futópadok - technológiai vívmányok

A Schwinn márkát a világ számos pontján ismerik és használják. Az innovatív termékek és a mérnöki fejlesztések tökéletes összhangban állnak egymással. A tervező részleg folyamatos kapcsolatban áll a felhasználókkal és ötleteiket felhasználva a mérnökök a legjobb minőségre törekszenek.

Softtrak rendszer

A Schwinn Softtrak rendszerének a célja, hogy megkímélje az izületeket a túlzott terheléstől. A nagy és széles futófelület ezzel a kíváló csillapítási rendszerrel szerelt, mely tompítja a láb "becsapódását" a futófelületen.

 

Schwinn 510T futópad

Az amerikai Schwinn márka legújabb 510 T futópadja erős 2.6 LE állandó teljesítményű motorral és optimálisan kialakított 51 x 140 cm-es Softrak ízületkímélő rendszerrel ellátott  futófelülettel rendelkezik. Ezáltal  igazán komfortosan használható. Az igazi élményt  azonban a Explore the World applikációval történő kapcsolat jelenti. A nagy, kék háttér világítással ellátott LCD kijelzőn jól nyomon követhető az edzés összes fontosabb  paramétere. A futópad rendelkezik a Schwinn termékeknél már megszokott beépített hangszóróval és ventilátorral, valamint USB töltő porttal.

 

Tudjon meg többet a Schwinn 510T futópadról! >>>