Matrix futópadok

MATRIX - futópadok professzonális igényekre tervezve

2001-ben a Johnson Health Tech bevezette a Matrix márkát, hogy prémium fitneszgépekkel komplex megoldásokat kínáljon melyek a fitneszterem tulajdonosok, üzemeltetők és felhasználók igényeihez maximálisan igazodhat.

 Amikor egy Matrix futópadot választ, nem csupán a világ egyik legkiválóbb fitneszgépét kapja. Olyan partnerrel lesz gazdagabb, akire minden helyzetben számíthat a napi edzései során. A Matrix termékek jellemzően fitnesztermi használatra készültek, de otthoni felhasználásra is remek választás lehet annak, aki hosszútávú edzéseket tart, például legyen az hosszútávfutó, vagy marathoni futást tervez.

 A Matrix saját kutató és fejlesztő csoportja mindíg arra törekszik, hogy fitneszgépeik a legújabb technológiák szerint készüljenek, a legidőtállóbb alkatrészekből. Egy-egy termék fejlesztése 250 kutató és fejlesztő munkájának köszönhető , majd egy 600 fős csoport teszteli és küldi vissza egyéni észrevételeiket a fejlesztőkhöz. Ez azt jelenti, hogy a nap 24 órájában képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy folyamatosan piacvezető megoldásokat fejlesszenek ki. Ez egy folyamatos innovációs modell, mely sosem lassul vagy szűnik meg. A Matrix portfóliójának szinte minden lényeges eleme saját nemzetközi gyártóhálózatukból származik. Létesítményeik az iparág legkifinomultabbjai közé tartoznak, tiszta helyiségekkel, melyek szennyeződésektől mentesek, ahol robotok és képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy fenntartsák legmagasabb szintű nemzetközi előírásokat. Alaposan ellenőriznek minden egyes alkatrészt, biztosítva, hogy minden hibátlanul működik.

Minden egyes Matrix futópadban tökéletes egyensúlyban van a mérnöki tudás az esztétikával. A Matrix futópadok figyelemfelkeltőek, mindeközben csekély a karbantartási igényük. 

1. Futófelület

Kevesebb szerviz igény. Kevesebb üzemkívüli állapot. Több elégedett vendég.

Nagy teherbítású kerettel rendelkező futópadok olyan saját, szabadalmaztatott viasz felhordási eljárással, ipari minőségű elasztomerekkel rendelkeznek, melyek 40.000 km karbantartásmentes teljesítményt biztosítanak.

2. Dynamic Response Drive System

A futópadok masszív, energiatakarékos AC motorral vannak ellátva, melyek biztosítják a folyamatos, gördülékeny futást. A motor harmóniában van egy intelligens vezérlőpulttal, ami összhangba hozza a felhasználó futási stílusát, mintázatát és ennek a mozgásnak megfelelően válaszol a futópad.

3. Biztonságos, kényelmes futás

Hisszük, hogy a részletekben rejlik a mindent eldöntő különbség. Ezért a Matrix futópadok extra tartós öntött alumíniumból készülnek, szélesebb futófelülettel rendelkeznek a biztonság és a szabadság érdekében, valamint alacsonyabban helyezkedik el a futófelület, ami egyszerűbb hozzáférhetőséget biztosítja. 

 

Ismerjen meg néhány Matrix futópad típust:

Matrix Endurance professzionális futópad LED kijelzővel

 A Matrix Endurance LED kijelzős professzionális futópad a Matrix futópadok középkategóriás modellje. 

A Matrix Endurance LED professzinális futópad egy 4,2 lóerős folyamatos teljesítményű AC motorral van felszerelve, ami erős és rendkívül tartós. A  motor vezérlés folyamatosan vizsgálja magát a motort, így tudják biztosítani a hibamentes folyamatos működést. Rendkívül nagy futófelülettel rendelkezik, mely 152 x 56cm -es.  Ezen biztosan kényelmesen és zavartalanul edzhetünk. Rendkívül kényelmes ízületkímélő rendszerrel van ellátva.Több, mint 40000 km-ig karbantartás mentesen használhatjuk a futópadot. Prémium minőségű dupla rétegű futószalaggal van ellátva. Érdemes megemlíteni, hogy más modellekkel ellentétben a futólap megfordítható, így kétszer annyi ideig használható mint a többi futópad márkánál. A Matrix LED kijelzővel rendelkezik, melyhez 12 program tartozik. Kijelzőjét 9 nyelven használhatjuk, mely alkalmas a gyengén látóknak is, hiszen nagy kijelzője van, így minden adat jól látható rajta. Automata levezető funkcióval is ellátták a futópadot a biztonságunk érdekében, így minden edzés végén a konzol felhasználói “kérésre” elindítja a programot, hogy Ön kényelmesen levezethesse a futását.

Ismerje meg alaposabban a Matrix Endurance LED professzionális futópadot LED kijelzővel! >>>

Matrix Performance professzionális futópad premium LED kijelzővel

A Matrix Performance professzionális futópad premium LED kijelzővel a Matrix futópadok felső kategóriás modellje.

A Matrix Performance Premium LED  professzionális futópad egy 5,0 lóerős folyamatos teljesítményű AC motorral van rendelkezik, ami erős és rendkívül tartós. A Matrix motorvezérlő funkciók folyamatosan vizsgálják magát a motort, így tudják biztosítani a hibamentes használatot. Rendkívül nagy futófelülettel rendelkezik, mely 152 x 56cm -es. Ez a szélesség  más márkák csúcsmodelljeinek a futófelületével vetekszik. Ezen biztosan kényelmesen és zavartalanul edzhetünk. Rendkívül kényelmes ízületkímélő rendszerrel van ellátva, melyet teszteltek és több, mint 40000 km-ig karbantartás mentesen használhatunk. A kényelmes és megbízható ízületkímélő rendszerhez társul még egy prémium minőségű dupla rétegű futószalag is. Érdemes megemlíteni, hogy más modellekkel ellentétben a futólap megfordítható, így kétszer annyi ideig használható mint a többi futópad márkánál. A Matrix Premium LED kijelzővel rendelkezik, melyhez 12 program tartozik. Kijelzőjét 9 nyelven használhatjuk. Nagy kijelzővel rendelklezik, így minden adat jól látható rajta. Automata levezető funkcióval is ellátták a futópadot a biztonságunk érdekében, így minden edzés végén a konzol felhasználói “kérésre” elindítja a programot, hogy Ön kényelmesen levezethesse a futását.

Ismerje meg alaposabban a Matrix Performance professzionális futópadot Premium LEd kijelzővel! >>>

Matrix Performance Plus professzionális futópad TOUCH kijelzővel

A Matrix Performance Plus TOUCH professzionális futópad a Matrix futógépek felső kategóriás modellje.

Maga a márka már számtalan fitneszteremben bizonyított világszerte, így jogosan kijelenthetjük, hogy a világ egyik legismertebb és legelismertebb márkája.A Matrix Performance Plus TOUCH professzionális futópad egy 2.2 kW PMSM Szinkronválaszú  folyamatos teljesítményű hajtásrendszerrel van felszerelve, ami igen erős és rendkívül tartós. Nagy hatásfokú teljesítményt kínál nagyobb végsebesség mellett, mint általában az ipari szabvány AC motorok. Miközben kevesebb energiát használ az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében.  A Matrix motorok vezérlései folyamatosan vizsgálják magát a motort, így biztosítani tudják a hibamentes folyamatos haladást. Rendkívül nagy futófelülettel rendelkezik, mely 157 x 61 cm -es, ez a szélesség már egyéb márkák csúcsmodelljeinek a szélességével vetekszik. Ezen biztosan kényelmesen és zavartalanul futhatunk. Rendkívül kényelmes ízületkímélő rendszerrel van ellátva, melyet teszteltek és több, mint 160000 km-ig a futófelület karbantartás mentes . A kényelmes és megbízható ízületkímélő rendszerhez társul még egy prémium minőségű dupla rétegű futószalag is. Érdemes megemlíteni, hogy más modellekkel ellentétben a futólap megfordítható.Lehetőség van dupla annyi ideig használni, mint a többi futópad márkánál. A Matrix Performance Plus TOUCH 16″-os kijelzővel rendelkezik. Az előre beállított alacsony, közepes és magas intenzitási szintek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy azonnal alkalmazkodjanak a programozási változásokhoz. 

Ismerje meg alaposabban a Matrix Performance Plus professzionális futópadot TOUCH kijelzővel! >>>

 

Ismerje meg alaposabban a Matrix futópadokat! >>>