NAUTILUS futópadok

Nautilus futópadok - amerikai minőség megfizethető áron

A Nautilus márkanév jelenti az aranyközép utat a fitnesz világában és széles körben a modern fitnesztermek megalapítójaként tekintenek rá. 1970-ben a Nautilus azzal forradalmasította a fitnesztipart, hogy a saját formatervezését átültette a köredzésre használt gépek széles skálájára többek között az általa gyártott futópadokra is. Napjainkban a márka olyan otthoni felhasználású futópadokkal szolgálja ki a vásárlóit, amelyekben megtestesül a tökéletesség tradíciója.

Futópadok profi kidolgozással

A Nautilus futópadok remek ár-érték arányt képviselnek a cardio gépek széles piacán. A folyamatos mérnöki fejlesztés és a felhasználói visszajelzések, összevonva testesítik meg a  kiváló minőséget, ügyelve a designra és a felhasználóbarát működésre egyaránt.

Nautilus futópadok a sportrajongók igényeire tervezve

A futópadok gyártásánál többéves tapasztalatait is felhasználja a Nautilus, de nem elégszik meg ennyivel: Az innováció és a termékek magas szintű gyártástechnológiája nagyon fontos  számukra, ezért mindíg a legjobb minőségre törekszenek. A rendszeresen végzett piackutatás során fény derül arra, hogyan lehetnek a Nautilus futópadok mindig egyre jobbak,  hogyan valósíthatják meg a maximális ergonómiát és az edzés tökéletes kényelmét.

Nautilus futópadok - ergonómia magas fokon

A Nautilus mindíg hosszú távra tervez és tudják  a felhasználók csakis akkor használnak hosszú éveken át egy futópadot, ha a rajta végzett edzés minden kényelmetlenségtől mentes. Éppen ezért a termékek kifejlesztésénél fokozott figyelmet szenteltek az ergonomikus kialakításra, hogy az edzés kényelmes, biztonságos és egyedülállóan hatékony legyen.

Ismerje meg a Nautilus futópad típusokat!

Nautilus T626 futópad - Ideális futópad kezdőknek és profiknak

A Nautilus T626 egy felső kategóriás futópad, mely nem csak külsőleg, hanem tudását tekintve is lenyűgözi a felhasználót. Erős 3.0 LE állandó teljesítményű motorral szerelt, mely egyenletes hajtást tesz lehetővé a termék használója számára.Menüjéből 26 különböző programlehetőség közül választhatunk. Optimálisan kialakított Softrack ízületkímélő rendszerrel ellátott futófelülettel rendelkezik a kényelmes edzésekhez,  2 ablakos kék  háttérvilágítású DualTrack LCD kijelzőt tartalmaz a fontos információk megjelenítéséhez. Ezen kívül sok extra is tartozéka a Nautilus T626 futópadnak: 5 kHz-es pulzusmérő öv, melynek vételi lehetőségével is el van látva a futópad kijelzője, 3 fokozatú ventillátor, MP3 lejátszásra  alkalmas beépített hangszórók, USB csatlakozás az adatok tárolására.

Ismerje meg alaposabban a Nautilus T626 futópadot! >>>

 

Nautilus T628 futópad - Professzionalitás az otthonában

A Nautilus T628 egy felső kategóriás futópad, mely nem csak formailag, hanem jellemzőiben is lenyűgözi a felhasználót. Az erős 3.5 LE állandó teljesítményű motorral szerelt, mely egyenletes hajtást eredményez. 26 különböző programlehetőségből választhatunk a menüsorból. Optimálisan kialakított Softrack ízületkímélő rendszerrel ellátott futófelülettel rendelkezik. Kijelzője  2 ablakos kék háttérvilágítású DualTrack LCD monitor, mely nagyon informatív. A Nautilus T628 egyaránt rövid és hosszú távokon is kényelmes és élvezetes futás élményt biztosít. Ezen kívül sok extra  tartozékkal is rendelkezik: 5 kHz-es pulzusmérő öv, melynek vételi lehetőségével is el van látva a futópad kijelzője, 3 fokozatú ventilátor, MP3 lejátszásra is alkalmas beépített hangszórók, USB csatlakozási lehetőség az adatok tárolására illetve Bluetooth kapcsolat az okoseszközök csatlakoztatására.

Ismerje meg alaposabban a Nautilus T628 futópadot! >>>

 

Ismerje meg alaposabban a Nautilus futópadokat! >>>